Varför Across The Baltic ?

Across The Baltics erbjudanden är speciellt riktade till alla dem för vilka värden som professionalism, engagemang och kundnöjdhet är en prioritet. Många års interaktiv upplevelse med de skandinaviska länderna i kombination med vår passion, som leder mig, har skapat en unik produkt.

Under mitt yrkesarbete har jag ofta arbetat som reseledare och som guide för skandinaviska kundgrupper i Polen eller för polska turister i Skandinavien. Jag har gradvis genomfört en rad projekt och program med anordnande av resor eller specialiserad support för turistmässor, studiebesök, utbildningsevenemang, tematiska möten och utbyte av erfarenheter för olika yrkesgrupper, både på nationell och internationell nivå.
Min utbildning har alltid fokuserat på turism, och det är därför jag har deltagit i olika och många professionella praktiker, arbetade i ett 4 * Spa & Wellness Hotel, och nyligen framgångsrikt utexaminerats från Akademi Båstad i Sverige - som specialiserat sig på Turism och Resor. Min styrka är goda kunskaper i svenska, engelska och polska. Känn dig fri att se våra andra webbplatser, som finns både på polska och engelska. 
Om du letar efter en pålitlig partner - välj Across The Baltic!